New Yorks Williams systrar slåss, tjeckerna har misslyckats i missilen

De första byarna på huvud Arthur Ashe infördes lokal publik äldre av de två systrarna Venus Williams. Hans estniska soupeřce Kontaveitové gav inte någon chans i snabb takt hennes eskort av domstol efter att ha vunnit 6: 2, 6: 1, väntar på att systern Serena kommer att övervinna de kommande utmaningarna landsman Keys.

Serena men lämnade inget tvivel om att attacken på kalendern Grand Slam på allvar.I duellen generationer hade med en ung landsman Keys nåd, har behandlat det tydligt 6: 3, 6: 3. Och hennes tredje amerikanska rival i serien kommer att vara på den inhemska Grand Slam-turnering i övervakade slaget just Venus

Bouchard s gled i garderoben och steg

Stor olyckligt träffade en kanadensisk Eugenie Bouchard populära. Enligt arrangörerna, efter fredags matchen, glid hon i omklädningsrummet och skadade huvudet obehagligt. (Mer HÄR). På rekommendation av läkare tog hon inte upp domstolen, hon bröt upp sina matcher i dubblar och gav slutligen upp åtta finalen av singlar.Hennes rival italienska Roberta Vinci och avgiven utan strid.

Den första årets quaterfinalist singlar blev en förespråkare för förra årets titel kroatiska Cilic. Frans Chardy även om han kunde samla hundra, en favorit men förfarandet Pohlídal och vann . Hans motståndare i semifinalen kommer att slåss för Tsonga, den franska Derby klättrade smidigt åttonde finalen i tre set landsman Paireho.

Djokovic förlorade inställd Bautista, tappade Nadalův förkastare

Novak Djokovic gick upp för nionde kvartalet i rad i US Open.Den första spelaren i världen i de åtta-finalen slog Roberto Bautista Spanien

Matchen varade i över tre timmar, Bautista hölls i utbyten och sin fasta forehand gjort världen ett stort problem. Ändå Djokovic kan vinna i tre set, men förlorade i andra tillstånd 4: 2 efter fem matcher och förlorade den inställda rozšlápl raket vilar på påsen.

“Ser du en trasig raket någonstans? Jag vet inte “, skämtade vinnaren av US Open 2011 efter matchen.

I tredje set, var Djokovic kunna återfå sitt förtroende och ledarskap. Fläktar på Arthur Ashe Court kan ha skrytat Bautista. Så när Djokovic fick en viktig paus i den fjärde uppsättningen efter en fin volleyboll satt han örat och bad om en stormig ovation.I slutspelet förlorade en administration, men set och match redan upphört. Startsidan

“Bautista spelade en stor match och jag gratulerar honom. Han fick mig att spela hårt, hade jag en ljuspunkt och jag är glad att jag går bort “, sade den serbiske tennisspelare.

Det här årets vinnare av Australian Open, Wimbledon finalist Roland Garros i kvartsfinal konflikt med en annan spanjor Feliciano Lopez, som i tre uppsättningar besegrade Fabio Fognini – defektorn Rafael Nadal. “Han är inte en typisk spansk spelare, en hel del att attackera och trycka på nätet”, säger Djokovic

Tjecker i dubbel misslyckades

Tjeckiska tennis på söndagen hade sina förhoppningar bara i dubbel, men de inledande matcherna inte fungerade ur tjeckiska fans väl.Den sjunde seedade paret Andrea Hlavackova och Lucie Hradecka inte passera genom den tredje omgången när han var över deras huvuden efter att ha förlorat 2: 6, 4: 6 tysk-amerikanskt par Grönefeldová – Vandewegheová. Barbora slutar och farbröder med vilka det holländska lagkamrat Krajicekovou stoppa seedade nummer ett Hingis med Mirzaovou.

I New York i år hade definitivt klar och Radek Stepanek. I singel hade han skada Skřečov första omgången match i herrarnas dubbel med tyska lagkamrat Haas förlorade i tredjerunda med Brit Inglot och Svensk Lindstedt 4: 6, 3: 6.

Kvitova det tredje året i US Open presenterades vid centrkurtu

Petra Kvitova är tredje gången i år och igen på kvällen match på US Open presenterar på den största domstol i Arthur Ashe. Om hans debut förväg till kvartsfinal i den sista Grand Slam av säsongen kommer att seedas nummer fem spela mot Johanna Konta kraftigt på måndagen från 19:00 New York-tid, det vill säga på tisdag, en timme efter midnatt CEST. Tomas Berdych väntar på en fjärde match med fransmannen Richard Gasquet på Louise Armstrongs domstol.

Kvitova och Konta (97.WTA), som avancerade från kvalifikationer och huvud konkurrens han överraskande slog ut årets Wimbledon finalist Gabrini Muguruzaovou från Spanien och turnerings arton Andrea Petkovic Tyskland, men neutkala.

“Det finns en annan livskraftig rival, som bär lasten lite, men jag vill bryta min inte helt framgångsrika serien i US Open”, säger Kvitova.

Den sjätte seedade Berdych kommer att spela en turnering de tolv Gasquetem redan trettonde gången i sin karriär, men tillsammans har de en balanserad budget 6: 6 “Vi vet att vi har gjort mycket av det. Nu har goda resultat, kommer det att bli en tuff motståndare “, säger Berdych. I år har fransmannen takten i Doha och Madrid inte förlorat ett set.Grandslam träffades bara på Australian Open 2011 och den tjeckiska spelaren vann säkert i tre uppsättningar.