Jag behöver båtliv! Om Krejčíkovás resa från öknen till den stora finalen

Fortfarande sa hon inte “ja” på en sekund: “Jag behövde tänka på allt, det tog mig ungefär två timmar.”

Inte på grund av avstånd; även om den var tvungen att byta biljetter, men Persiska viken är eftersom kråkan flyger “bara” sex timmar från Prag. Hon ville bland annat justera huvudet och kroppen.

”Jag visste att jag var tvungen att börja göra något. Att jag inte bara kan ligga på stranden och sola, säger han. “Tidigare var jag bara lite fit, inte tennis.”

Fed Cup är på många sätt specifik, särskilt för nykomlingar. “Vi hade att göra med organisatoriska saker och Bára hade många frågor”, sa Pala. ”Hon hade aldrig varit i lag och jag insåg att jag var tvungen att berätta för henne mycket mer än flickorna som var vana vid det.Vilka saker att bära, vilken färg, vad man ska sy på kläder. När är den officiella middagen, när hon måste vara här senast. ”Krejcikova letade bara efter henne när hon fick saker från Österrike i den nationella trikolorn. Formaliteterna för att prata med Pala hade “löst”: “Jag behövde svartbåt, jag var tvungen att köpa den.” Hon var känd för två Grand Slam-dubbeltitlar tillsammans med Siniak och spelade tillsammans Champions Tournament-finalerna, de är nu nummer ett i världen. p> “Det ger mig en fantastisk upplevelse. Det är bra att se hur det fungerar här, hur någon förbereder sig.Jag hoppas att fortsätta delta i Fed Cup i framtiden, säger han. ”Vi har ett superförverkligande team som tar väl hand om oss. Allt fungerar här och det är upp till oss hur vi förbereder oss och vad vi visar under helgen. ” det tjeckiska teamet skulle behöva möta en medicinsk katastrof med bibliska proportioner. Å andra sidan kan dubblarna hoppa på söndagen. Dubbel spelas endast i matchen 2: 2.

“Bör jag vara rädd? Nej. Från vad? ”Vänder flickan, som firar sin 23-årsdag i december. ”Det finns alltid tvivel, men det är viktigt att driva ut dem med positiva tankar.Visst skulle det vara en bit, men i år har Katka och jag gått igenom något, vare sig det är i Paris, Wimbledon eller på Champions Tournament. Det skulle vara ett stort, trevligt körsbär i slutet av säsongen. ”

En som betalar för att ersätta sol och sand för det tjeckiska hösten. När allt kommer omkring kan det också bli titelnyanser.