Skócia és Anglia rajongói összecsapnak a világbajnokság selejtezői előtt

Scuffles törtek ki a Trafalgar téren a fegyverszüneti napon, mivel több ezer labdarúgó-rajongó leereszkedett Londonba az Anglia v. Skócia világbajnokság selejtezőjére. Gordon Strachan szerint Skócia büszkesége a “hatalmas” Anglia mérkőzésen van.

Az egyik rajongó lábából érkező vér ömlött egy sólyom zászlót, mivel a mentősök agyrázkódtatást szenvedtek, és legalább egy személyt bet365 online sportfogadás mentőautóval vittek a helyszínről, ahol több ezer skót rajongó gyűlt össze.

Kék a levegőben lógó fáklya füst és a törő üveg hangja hallható, mivel a rendőrség beavatkozott az angol szurkolók csoportja és egy pár Skócia támogató között.

A „Tartan hadsereg” mintegy 14 ezerje volt várhatóan Londonban lesz a Wembley stadionban, ahol pénteken 19.45-kor indulnak ki.

A londoni központi tér rajongói énekeltek, énekeltek és hullámzó zászlókat, sokan mászottak a Nelson oszlopába.

Nem volt letartóztatás a 16:00 órától, a Metropolitan A rendőrség azt mondta, de volt egy fokozott tisztviselő jelenléte a téren.

A nyilvános toaletteket a felszerelés bet365 fogadások az interneten elindítása után 16.30-kor kellett lezárni, és a csempék kihúzása, a rendőrség és a munkavállalók azt mondta.

Alex Carson főfelügyelő, aki koordinálja a brit Közlekedési Rendőrség műveletet, azt mondta: „Azt akarjuk, hogy a rajongók élvezhessék magukat, és hogy mindenki biztonságos és békés útra keljen, de nagyon jól látható lesz a rendőrség a jelenlét az antiszociális viselkedés vagy a bűncselekmények gyors megakadályozása érdekében. ”

Kenny Petrie, 45 éves, azt mondta:„ Gyakran gyakran csoportokba utazunk – ebben az évben már Franciaország, Prága és Málta.Soha nem volt bajunk Angliában, de Európában több súrlódás van, mint az euróban. Anglia próbál menekülni a huligán sztereotípiától. Egy békés játékot és egy skót győzelmet akarunk. ”

Andy Robbins, 48-as, egy futballedző, azt mondta:„ Ez egy kétélű kard, emléknap. Ha bármi megtörténik, akkor megrontja, hogy kinek a hibája van. Ami a futballot illeti, azt hiszem, Anglia túl sokat vár.

A skót rajongót a rendőrség kereste, majd letartóztatták és bilincsben vették el.

A tér, amely a délután nagy részében tele volt, kb.Repedt bet365 online sport fogadás üreges nyakok és üres dobozok lerohantak a lábuk alatt, amikor elhagyták a tért.

Az oszlopokból sokan jöttek le, és a mérföldkőből összetört üveg, nedves karton és ömlött alkohol került.

Az egyik oroszlán, amely a Nelson-oszlop mellett állt, egy forgalmi kúpot helyezt a fejére, amely tükrözi Glasgow-i Wellington-szobor hercegét. Nicoletta Morelli járókelő azt mondta: „Nem olyan kedves látni Londonot, mint ez.Nem felejtettem el a brit rajongók huligánságát Rómában. ”

Gillian Johnson, a GLA örökségvezetője azt mondta, hogy szörnyű, hozzátéve:„ Ez tényleg nem igazságos, ez egy nyilvános helyet. ”

A rendetlenséget tisztító művezető azt mondta, hogy„ várta ezt a rendetlenséget ”, amikor a futballszurkolók a városban vannak.

18 óráig a jelenet üres volt, mivel a rajongók elkezdték útjukat Wembley felé. A nagy kefékkel rendelkező férfiak elszabadították a törmeléket, mivel a levegőben erősen elavult alkohol szaga volt. Az üres palackok a két szökőkút medencéjét bélyegezték, amelyeket három évvel ezelőtt a skót rajongók mosogató folyadékkal töltöttek.

A Trafalgar téren két letartóztatás történt, az egyik gyanúja miatt a másik pedig a részeg és a rendezetlen gyanú gyanúja miatt, a Met azt mondta.