A QPR megerősíti Ian Holloway kinevezését új vezetőként

Jimmy Floyd Hasselbaink helyett, akit a múlt héten a Bajnokság 17. helyén fekvő Rangers-kel hagytak el.

„Úgy érzem, ez a számomra megfelelő időpont. Úgy érzem, most hazamegyek, és nem várhatom el, hogy elkezdjek.

„Nagyon törődöm ezzel a labdarúgó klubtal, és segítek Lesnek [Ferdinandnak, a labdarúgás igazgatójának], Lee [ Hoos, ügyvezető igazgató és csodálatos tulajdonosok valamit büszkék vagyunk rá.

„Tudja-e valaki jobban ismerni ezt a bet365 fizetési módok klubot, mint én? Valószínűleg nem. Sokat változott? Talán.De tudom, mit jelent mindenki számára ott.

„Az emberek meghalnának e klubért – és azt akarom, hogy a játékosok megmutassák, hogy a teljesítményükben, és rajongóink megmutatják nekik, hogy érdekelnek a játékosok annyira, mint a menedzserem.

„Az a feladatom, hogy megpróbáljam segíteni ezt a csapatot, és hozzon létre egy olyan környezetet, amelyen a játékosok sikeresek lehetnek, különösen a Loftus úton, ahol a rajongók szeretik látni a játékosok kifejezik magukat.

„Megpróbálom meggyőzni ezt a csapatot, és mosolyogni akarom a tulajdonosokat.Remélhetőleg ez itt valami kezdete. ”QPR FC (@QPRFC) Ol„ Ollie ”visszatér a bet365 kifizetés klubhoz, ahol mind a játékos, mind a menedzser nagy különbséggel szolgált: https://t.co/viLHbLFv4Z #OlliesBack pic.twitter .com / NUOj8Tt1ByNovember 11, 2016

Rangers is összekapcsolódtak a Birmingham menedzsere, Gary Rowett és Tim Sherwood, akik a héten a Swindon futballvezetőjévé váltak.

Ehelyett fordultak Holloway-nak, aki öt évet töltött a Rangersért, amikor egy turbulens varázslatot töltött be, amikor az igazgatásba kerültek és a League One-ba kerültek.Népszerű figurája marad a klubban, miután 2003-ban irányította őket a játék végső bet365 kifizetés módok döntőjére és a következő évben a bajnokságra.

Holloway 2006-ban távozott, és azóta vezette Blackpoolt és Crystal Palace-t promóció a Premier League-hez.

De már nem volt menedzsment, mivel 2015 márciusában befejeződött a Millwall-nál kifogásolható csalódás.