Hric gjorde Sokols två mål. Budějovice gjorde ett 1: 3-poäng till 3: 3

“För oss är de två poängen förlorade. Spel vi hade spelat bra, har motståndare brast och vi ens mål. Sedan vi slutade helt att spela “säger Hric första Tref Richard Kalod, varefter södra Böhmen bly.

” The halv vi fick två mål, trots att vi har en paus, en del säger, i början, vi fick tredje mål. Återigen, hände det att vi började spela när vi förlorade med två mål och det var nästan något att spela för “, sa den unge Budweiser försvarare.

Även om det kan vara hjälten i spelet, som hjälpte Dynamo få åtminstone en punkt, han var inte glad. “De två första målen har samlat en hel del skuld. När den första rullade av mig och där jag var sjuk vid fronten lägga huvudet på bollen. I den andra angripare sköt mellan oss proppar.Det var min spelare, så det var definitivt mitt fel “Hric var arg på sig själv.

Detta inkluderar titeln som skyttekung i laget och en av de bästa skyttarna hela tävlingen. “Där föll det några gånger. Men som sagt, som i denna match och mot Tabor sista gången jag gjorde dessa mål snarare bytas ut mot tre poäng för oss “, sade han sorgset.

På samma sätt talade också skytten första mål Richard Kalod gäster. “Det är bara oss. Vi får ofta ett mål och en sekund. I detta måste vi förbättra, “inser Kalod, som vill spela ett lugnt spel en gång för alla.

“Jag önskar att vi äntligen hade spelat en 3: 0 match.Det är tyvärr men hittills misslyckats, “Kalod vet, men han inser att slutpunkten måste vara uppfyllda Budejovice. “Jag tror att denna punkt kommer att vara ett plus för oss. Även med hänsyn till spelets gång måste vi ta “säger Richard Kalod

Vår tuffaste motståndare

Den andra Jihočeský helhet i fotbolls nationella ligan efter helgen har motsatt laddning än den tjeckiska Budejovice. Tabor hem att rådgöra med en Pardubice 2: 1.

Redan i den åttonde minuten att exakt träffa Antonin Presl och åtta minuter före slutet gjorde det vinnande målet Martin Sweet. Spelet efter 62 minuter och hoppade läkt anfallaren Miroslav Slepička.

“Vi gick in i matchen bra. Vi hade mål i fjärde och sjunde minut. Och i åttonde ledde vi 1: 0.Vid det här laget var vi ett bättre lag. Cirka 25 minuter senare drev vår motståndare oss för att spela. Vi hade inte den första eller den reflekterade bollen. Pardubice hade överlägsenhet i besittning “, konstaterade han coach Peter Frňka.

Han hade också som förgyller ett spel motståndare. “Men Pardubice gav en fantastisk prestation. Vi visste att de spelade mycket bra i försvaret att de var högt pressande. Vi utmanades i matchen och i andra hälften av första halvleken blev vi eliminerade från spelet. Därför uppskattar jag verkligen de tre punkterna. I detta skede av tävlingen var det vår tuffaste motståndare “, säger Frňka.

I den sjätte omgången av den näst högsta match att vila spelare Dynamo, som denna gång den udda mycket kvar femtonde plats.Tábor spelar på söndag kl. 17 i Varnsdorf.