En annan Hamiltons enhet. Du har tystnat en minut av tystnad, skyller på F1-piloten

Innan loppet överlämna F1 förare hyllning till Justin Wilson, avliden ryttare IndyCar, men Hamilton på minne kvar på huvudet cap och hörlurar.

Och innan Grand Prix i Italien körde, så på sociala nätverk började sprida avsky över Hamiltons upprörande beteende. Johnny Herbert, tidigare F1-föraren och TV kommentator, bör vara på Twitter skrev: “vanvördig Lewis Hamilton under tysta minut inte ta av sig mössan”

Andra anonymnější användare var ännu brantare “vanärat du hans minne, skam “Hon såg verkligen olycklig ut, utan lite träning, och Hamilton själv insåg snart att han pressade.Innan starten av loppet på Twitter skrev: “Justine, innan vi börjar racing, jag vill att du ska veta att jag tänker på dig”

A efter själva Grand Prix, där trots vissa kontroverser vann (mer här ) bad om ursäkt på: “Killar, jag hade verkligen ingen aning om att det var en tyst minut. Jag var fokuserad och lyssnade på min musik. Jag trodde att vi bara tog bilder. Jag var felunderrättad, eftersom jag trodde att tysta minut kommer att vara tillbaka på nätet, vilket var fallet med Jules Bianchi…”

Det är en ursäkt att du (eller om du inte) tror.

Hamilton men nu väcker en hel del känslor.När han i juli gick till Wimbledon final endast blommade (nästan Hawaiian) skjorta och en halmhatt på huvudet, medan hans inbjudan till den kungliga boxen, vilket kräver en kavaj och slips, inte låta sin vakt bort. Och även då ursäktade han: “Jag njöt Wimbledon med konsekvenserna, och jag är glad att jag fick en inbjudan för nästa år.”

Så i ett år faktiskt kommer i en jacka med en slips

semester Hamilton åter lanseras i världen av fotografi som “kokt” i Barbados, röker en cigarr och där runt en grupp av charmiga flickor. Nu loppet på Monza kom tillbaka med en ny tatuering och ett blekt huvud och sade: “Jag hade en blekmedel i Los Angeles. Jag är i en mycket experimentell livstid.Liksom att riskera, som att försöka nya saker, så jag är hos frisören sa att jag ska försöka det, oroa dig inte! ”

Så om försöksperioden, så vi får se om hans” hangups “kommer att fortsätta, eller finns det fortfarande visas en bit av en engelsk gentleman.