Mästare från Pilsen startade med ett vinnande pris i Brno, en rita föddes i Zubří

Brno ledde den nya tränaren Michal Hradil för första gången i tävlingen, som kom före säsongen från Italien. Hans lag ledde matchen mot försvararna endast två gånger i sjunde och åttonde minuten. Efteråt togs gästerna in, bekräftades av en halvtids halvtidsledning. Efter en paus är skillnaden sex mål. Till sist återvände hemmet till matchen och var spänd, men de gjorde det inte.

Swing. En sådan bedömning är lämplig för en duell där hemmamålaren returneras av Andrej Titkov, som kom från KP Brno. Älskarna började bättre och ledde i 10: e minuten. Därefter tog de sig hem, när de fick en sju punkters ledning över 14 minuter. Fortfarande i 40: e minuten ledde Gumárny från fem mål, men gästerna visade lite känd omsättning.Nästa kvart-timme vann 11: 2 och ledde fyra mål i rad. Och gungan stannade senast när Matěj Šustáček “centrerades” kl. 33:33. Efter halvtiden mellan Dukla och Karvina inkluderade öppningsminuten för den andra lagen gästerna. Dukla tog ledningen för första gången på 36 minuter och avslutade inte det. “Jag tycker att det var en mycket bra match från början. Under de första femton minuterna var lite mer nervös, eftersom det var många tekniska misstag och oöverkomliga chanser. Men jag tillskriver det till första omgången.Killar i dag förtjänar mycket beröm för sin kämpaglöd och utmärkt försvar, genom vilken våra målvakter säkert väl ställt “sade han efter matchen tränare Prag laget, Jan Josef.

” För mig är dagens utfall nedslående eftersom Dukla var spelbara. Vårt största problem var impotens, och vi var oroliga över slutet. På båda sidor om instrumentpanelen presenterade utmärkta prestationer båda målvakter “, säger duell inhemsk coach Jaroslav Hudecek.

Jicin i öppningsrundan fulla balanserade resultat fira den viktigaste segern av allt, besegrade de sex mål så Litovel 25:19 ligger vid bordets huvud.Hit elva att vinna inblandade återvändande från Frankrike Ondřej Sulc, som fortfarande tillsammans med lovosickým Jiří Motl befann sig i täten målskytt.

“Han var uppenbarligen en man av matchen. Just nu har vi kämpat i attacken och tog ansvaret på sig själv, och det är vad vi har från honom efter hans ankomst i Jicin förväntat.Visst är vi nöjda med segern, som inte kommit till stånd lätt, kanske till och med resultatet är lite orättvist för gästerna, men det var över och vi är tacksamma “, säger hemmatränaren Alex Babak.

Hemmiljö fördel i två punkter gränser också vinst som slog rookie från 30:26 Koprivnice och Frydek-Mistek, som spelade samma skillnad Zlín 29:25.