Hranic handbollspelare är på väg att attackera de fyra, Litovel i hemlighet drömmar om en play-off

Efter två silvermedaljer trodde förra årets gränshanterare en annan medalj. De artigt att hennes rustat, i den första delen hamnade fjärde, men i slutspelet drabbades skador på nyckelspelare och Joseph Martin Stržínka Kučerka och slutade sjua. “Det är därför vårt främsta mål är att vara hälsosam i år. Då skulle vi vilja att kämpa igenom slutspelet och det andra steget bör vara semifinal “, säger ambitiösa planer Libor coach Hrabal.

Borders kom under sommaren, den enda rookie – Libor Horut av Zubri. “På vänster koppling skulle han behöva flytta med Mira Rachac. Jag lovar honom väckelse och acceleration av vårt spel har en bra eld, och vi kan räkna med honom i försvar, “coach listor.Han letade inte ens efter förstärkningar. “Vi hade nog av spelarna, men vi visste inte att deras avbrott skulle vara av ett sådant slag. Nu har vi två sex och i reserven en jämn yngre spelare. Vi är väl ockuperade på alla ställen, om vi stannar, vet jag inte varför vi behöver lite extra stöd, förklarar Hrabal.

För sanningen ger de honom också resultaten i förberedelse, Cement spelade inte en gång. “Det har upphört, men det är bara en förberedelse där den testas.Så småningom, vi ber och hoppas att vi stannar på en vinnande rad i Extra League, “han önskar.

Ledaren på planen ska vara, liksom tidigare år, Martin Stržínek en 44-årig målvakt Josef Kučerka, som har återhämtat sig från en allvarlig skada i slutet av säsongen, där han förlorade sin artikel på fingret. “Jag var inte förvånad över att Pepa tillbaka hjärthandbollsspelare och gör det hela sitt liv. Naturligtvis räknar vi honom som en ledare “, säger Hrabal.

TATRAN drömmar om slutspel

Sist premiären bland elit färdiga Litovel handboll näst sista . Spel eller poäng men gjorde ingen besviken i en serie av play-out med Zlín visade att under ett år med Extraliga väl assimileras.Nu tycker han ännu högre. “Förutom underhåll i tävlingen, vilket var ett mål förra året, skulle vi definitivt vilja spela en mer värdig roll. Vi fick inte exakt placering. Alla önskningar och dröm är att slåss för platsspelet, säger Tatran-tränare Lubomír Krejčíř.

Litovel stärktes betydligt under sommaren och vann fyra nya spelare. “Jag är nöjd med nittio procent. Vi lyckades få en bra koppling av Tomáš Pernička, en medellänk med erfarenhet från extra-ligan Michal Dědek och en mycket slående vinge Zbránka.Problemen kan vara avgörande, för David Juřiks prestation blir inte 100% och Tomáš Hanák kommer bara att förbereda sig för den första pivoten, förklarade tränaren. Den tidigare representanten och stjärnan i tävlingen, David Juříček, sa tidigare i intervjun för MF DNES att han inte längre såg sin roll på planen, utan snarare som assistent. Även om han inte utesluter det faktum att han också kommer att visas i Tatran jersey under vissa omständigheter.