Vi behöver inte vinna, men vi vill. Kampen mot slovaker går till året

Årets match är en tisdags duell för Slovakien med Ukraina. Om Zilina vinner för första gången i historien om oberoende fram emot EM.

“Redan under den andra halvan jag tänkt att Ukraina”, sade han i en intervju med slovakiska journalister Coach Kozak. För Slovakien var det första nederlaget i kvalet, de första femton månader.

Det hände lördag nederlag i Oviedo med lite vänta eftersom slovakerna signifikant försvagning. Och då är det inte ett lag som kan gå igenom färdigheterna utan förlust. “För vissa unga spelare, var det en stor skola, men det säkerligen svika inte, förlorar och det är glädjande”, haft 61letého coach.

besegra Först slovakiska vetenskapen gör. Det som är viktigt är verkligen en tuff kamp mot ukrainarna.För Slovaks är det viktigt att göra poäng. “Det kommer vara vem med vem. Vi behöver inte vinna, men vi vill ha det, säger tränaren. “Spanjorerna har visat oss enorm styrka. Det är svårt för mig att utvärdera matchen, för att vi främst försvarade, “berättade Hamsik RTVS. “Men nu ligger före matchen, spelar hemma och vi behöver använda den.”

= vinner procedur två varv före slutet. Men det viktigaste är att hålla trepunktsledningen framför ukrainarna. I de återstående två matcherna skulle Slovaksna ha gjort tre poäng, leka hemma med Vitryssland och sluta i Luxemburg. Ukraina spelar i Makedonien och hem till Spanien

“Jag såg den första halvan av ukrainare vitryssar. (3: 1) och jag blev förvånad över hur vals motståndare.Laget tillsammans under en lång tid, har en stark region “, konstaterade han slovakiska tränare berättade den dagliga Sport. “Men vår motivation är tydliga framsteg i EM.”

För att rapportera efter att ha avtjänat ett straff för ett gult kort åter Skrtel propp och mittfältaren Kucka, vilket är en stor hjälp. “Jag hatar att tala om framsteg, men vi vill att han ska ta nästa steg”, säger försvararen Peter Pekarík.

De företrädare för den tjeckiska ligan kommer att gå till gaten igen Pilsen Kozáčik i Spanien i församlingen gick hans klubb lagkamrat Hrošovský och Jablonec Greguš.Den andra halvan växlade Duris Plzeň anfallare.

De kommer Kozáčik, Hrošovský Duris och onsdag kl praktiken intoning i Plzen med de tjeckiska representanter, som sista steget i Euro gjorde söndagen i Lettland?