Straffa honom och skälla över Ramos värld. Han bad offentligt om ursäkt till Havel

Havel rusade till Reals grind i en minut, men Ramos tog upp bollen, men när de passerade, flög hans armbåge onaturligt högt och slog Pilsen mittfältaren i näsan.

Han tappade på knäna, blod spillde från näsan.

Ramos, med ett oskyldigt uttryck i ansiktet, lutade sig över honom, ber om ursäkt för 1xbet honom, och till domare Aytekin, som inte visslade alls, visade att hans motståndare tycktes slumpa slå i axeln.

Havel Han spelade i tjugo minuter men ersattes strax före halvlek.

“Fotboll är en kontaktsport, ibland finns det saker när någon tar det,” sa Pavel Vrba, en mild Pilsen-tränare, med ett uttrycksfullt uttryck istället. ”Det kom från spelet, åtminstone hoppas jag att det inte var en avsikt.Men Havlis skakades efter det. ”Endast Sergio Ramos vet om det” kom från spelet ”eller ville ladda Havel bort från vägen. Efter matchen gick han till Havels stuga för att be om ursäkt igen personligen.

”Men han var inte där, så åtminstone skickade jag honom ett meddelande. Jag tänkte inte vara på något sätt, ”sa han till Bet365 spanska reportrar efter mixzone-spelet. Jag kommer inte att svara på dem som kritiserar mig.Jag har turen att kunna prata på planen.

Innan världens mest berömda klubbuppsättning seglade från Tjeckien till Madrid, tog Sergio Ramos upp telefonen och skrev sina ursäktande ord på sitt Twitter-konto.

“Du lär dig fortfarande i fotboll. Jag vet att jag inte borde ha gått in i den kampen i natt. Milan, jag tänkte inte skada dig. Blir frisk snart. ”Sergio Ramos är en hacker med ett ängsligt ansikte. Världsförsvarare som gjorde mer än åttio mål i tävlingsmatcher. Men han samlade också 275 kort under sin karriär.När El Clásico spelar kan du satsa på att han kommer att utvisas.