Slovácko lockar fans. I kostym för Liberec = ingång gratis

“Jag Neoblékal första gången, även om förra gången var, tror jag, ibland sexton”, sade född i South Moravian Krumvíř. “Hela processen välkänd, det var inget problem. Gör gólmanského Medan jag klädde snabbt, men också att dräkten är fullt möjligt. ”

Slovácký kostym han tog en förberedelse för inbjudningar till nästa hemmamatch mot Liberec. Attraktiva kamp den andra och tredje laget ligan tabeller i själva verket kommer att spela på lördag från 17 timmar.

Nu när Uherske Hradiste kommer att leva Slovácké vinfestivaler.

En fotbollsspelare i Slovakien till händelsen, som varje år i staden lockar tiotusentals besökare inblandade också.

mot Liberec gjorde en specialutgåva tröjor folklore.Omvänt fans som kämpar för att komma i kostym, kommer att ha synpunkter på den södra läktaren gratis.

“Vi vill skapa en arena atmosfär som kommer att driva fotbollsspelare i Slovakien till tre poäng och hålla andra plats i tabellen.Och vi vill också bjuda in dig till stadion festivalbesökare som utnyttjar möjligheten och kommer till fotboll måste vara första gången och de blir regelbundna besökare och fans slovácký klubb “, avslöjade han syftet med åtgärden ett av fansen, Pavel Trubačík, huvudarrangör för projektet.

< p> fansen stödde klubbens ägare Zdenek Zemek, kommer de att försöka locka fler åskådare till stadion på onsdag, då Masaryk Square växer fotboll Fanzone med många sevärdheter och en medföljande program med värvningar av spelare och den officiella presentationen av folk klänningar.

< p> “samma jersey kommer att kunna våra fans innan matchen som en souvenir för att köpa”, sade en talesman för Slovakien František Uhříček.

“en liknande åtgärd som i Hradiste vi har förberett ett par dagar innan matchen med Pribram även i Veseli nad Mähren. det deltog femton hundra barn och vuxna “, säger arrangörerna för Trubačík.Innan matchen, sedan slováčtí supportrar förbereder en marsch, parad iväg vid 15.45 från Marian Square.

“Vi vill vinna och vinfestivalen människor ännu roligare. Jag tror att det kommer att finnas många på stadion och vi kommer att vara nöjda med vår prestation. Det kommer säkert att vara i arenan stormiga atmosfären, som alla namotivuje mer “önskar keeper heca.

Man kan föreställa sig att på kvällen efter matchen med laget gå ut på gatorna för att smaka på vin och vin. “När kampen lyckas kan vi gå någonstans”, ler han.