På julafton för jul 2010 skrev fransmannen ett kontrakt

På julafton för jul 2010 skrev fransmannen ett kontrakt i fyra och ett halvt år. Det betyder inte att allt var ljust. Han konstaterade utan tvekan att han var missnöjd med status för butikens spelare, och det var beslutat att skicka honom till Fulham. Allt i vinsten: Den blygsamma klubben fick den framtida stjärnan till sitt förfogande, och Chelsea slutade oroa sig och i slutet av säsongen var tvungen att få en mer erfaren och beprövad fotbollsspelare.

Till besvikelsen av både klubbarna och spelaren själv fungerade planen inte. Vid slutet av säsongen kom Kakuta på fältet bara sju gånger, ofta pågår som en ersättare. I hans tillgångar var ett mål. Det verkade som om han hade spelat mer på Chelsea. Kanske var det möjligt att skylla fransmannen, men gick “sommarboende” till den unga fotbollsspelaren? Medan laget av den hårda Mark Hughes kämpade för överlevnad, var de inte triviala för experiment med kompositionen. När det finns en hård kamp längst ner på bordet, tycker ingen om ljusa feints och spektakulära passager.

Talent, i skuggan var Lacazette och Grismann. Nu kan han flytta till “Spartacus” Foto: AS, Goal, Amiens, Eurosport

Flytta till Fulham i januari, i april krävde Kakuta nästan öppet mer träning från tränaren: “Vi vill avsluta säsongen så hög som möjligt, och jag hoppas att jag kommer att delta i fler spel. Jag gillar Fulham, där jag blir bättre, och jag vill också spela min del. Bordet är mycket tätt, och slutet på säsongen kommer att bli spektakulärt för många klubbar. ”