“Napoli”: lämnade uppenbarligen gruppen, bara när den gick in i den

Grupp C

“Krasnodar”: säkrade åtkomst till slutspelet. För första gången i gruppen bör han inte spela med Gabala sämre än Borussia D med PAOK.
“Borussia D”: har länge nått 1/16 finalen i turneringen. Men för första platsen i gruppen måste hon spela med resultatet bättre än Krasnodar i en parallell match.
PAOK: det kommer inte i något fall att lämna gruppen. Men det kan uppnå en fantastisk femte oavgjort i sex matcher.

”Gabala”: efter att ha tagit sig till gruppsteget i turneringen har hon redan slutfört den maximala uppgiften. I den sista omgången en gång till kommer han att njuta av europeisk fotboll och säger adjö till europacuprarna samtidigt som sista visselpipan.

Grupp D
“Napoli”: lämnade uppenbarligen gruppen, bara när den gick in i den. I den sista matchen löser han samma problem som Zenit i Champions League: försöker vinna den sjätte segern i sex matcher.
Midtjylland: måste vinna Brugge för att garantera den första slutliga Europa League-slutspelet. I händelse av oavgjort kommer han att “rösta” för Napoli-rekordet vid ett parallellt möte. Tja, ett nederlag kommer definitivt att rädda danskarna från vårstadiet i europeisk tävling.

“Club Brugge”: i den personliga tvisten måste “Midtjylland” vinna och gå in i slutspelet från andra platsen, samtidigt glädja Gennady Orlov, om han plötsligt kommenterar Europa League under våren. För något annat resultat kommer det att säga adjö till turneringen.
“Legia”: måste på något sätt vinna i “Neapel” och samtidigt räkna med oavgjort i en parallell match. I alla andra fall kommer den att slutföra sin europeiska säsong.

Grupp E
“Villarreal”: har länge garanterat sig själv en väg ut ur gruppen. För att behålla första platsen räcker det att spela inte sämre än Rapid i en parallell match.
”Rapid B”: som spanjorerna, ”Rapid” nådde tidigt slutspelet. Men för att komma framför “Villarreal” måste laget av Zoran Barisic spela i sista omgången bättre än den “gula ubåten”.
Victoria Pilsen: tappade alla chanser att lämna gruppen och behöver inte något.
Dynamo Mn: som tjeckarna, påstår Minsk-klubben inte längre att vara något.