Koubek samlade tre gånger i Kiev, Tjeckien fick inget mål och Arsenal avancerar

Å andra sidan är Jablonec på väg att eliminera eftersom Dynamo Kiev och Astana har sex poäng mer. Och det finns bara sex poäng i spelet.

I den slaviska gruppen Bordeaux fick det den första poängen när den band med Zenit St. Petersburg.

Bordeaux började bättre. Francois Kamano hade en bra möjlighet att göra mål efter 35 minuter, men hans skott träffade stolpen. Hemmalaget lyckades behålla sin ledning och efter 72 minuter utjämnade Anton Zabolotnyj poängen. Girondins med mittfältaren Jaroslav Plašil i line-up gjorde första poängen i tävlingen och kommer att vara värd för Slavia i nästa omgång. I den 68: e minuten ökade Vitaly Mykolenko ett andra mål igen efter en standardsituation.Efter ett tag – https://sos-apostas.com – lade ett tredje skott av Mykola Šaparenko till ett skott. I den näst sista minuten reducerade han bara gästerna som växlade Theoson Siebatcheu. I nästa omgång kommer han att presentera sig på planen för den sista Jablonec, som fick två poäng i fyra matcher på tre veckor. Spaniens ledning med två mål i halvtid var säkrad av Nolito och Luis Muriel. Men Elvis Manu tappade efter 52 minuter och Sergi Gómez avfärdades efter ett andra gult kort. V 78.Minuter efter att Onur Ayik utjämnade, men strax innan slutet av Sevilla återvände Éver Banega ledningen från ytterligare ett straffspark. med Sporting Lissabon. London-laget tvekade för första gången i grupp E, men det räckte för att komma till slutspelet. och för fjärde gången. Triumf för favorit “Blues” i Borisov avgörde i 53: e minuten Olivier Giroud. Hemmalaget träffade dock målet tre gånger.

Frankfurt och Lazio kämpade i grupp H.Eintracht vann i Limassol 3: 2 och behöll 100% framgång i tävlingen. Det romerska Betclic laget vann Marseille 2: 1. Den franska finalisten förra året fick en enda poäng i fyra omgångar.

Dinamo Zagreb besegrade Trnava 3: 1 och rankade också bland promotorerna. Radoslav Latals män i grupp D förlorade för tredje gången i rad och är tredje med tre poäng.