Guy Hillion, samtidigt noga tittade på sin viktigaste upptäckten var upprörd

Guy Hillion, samtidigt noga tittade på sin viktigaste upptäckten var upprörd: “Jag vet ärligt talat inte varför han lämnade den holländska. Helt förgäves. Jag pratade och jag kommer att säga att han är den mest begåvade fotbollsspelaren i denna generation. Han kunde ha bypassat alla. Men talang är inte allting. När ett misslyckande följer ett misslyckande och i varje av dina klubbar går något fel, du måste titta i spegeln och ställa frågor. Det var Bolton, Fulham och Dijon. Du kan inte hantera allt i din karriär – du kan inte kontrollera sina tankar, hans bekanta och hans familj. ”

Vad menas scout och vilken framtid han såg för sitt fynd, svårt att säga, men det var tydligt att han var emot flytten till Serie A. Efter en tid blev det klart att han hade rätt – Rom spelare tydligt kommit för semester , bara två gånger på fältet med en substitution, först mot Ludogorets i European League, och sedan i mars mot Atalanta. De säger att alla vägar bär till Rom, men i fallet Kakuta var det motsatta: i den italienska huvudstaden för att se att det inte vill.

Hans kontrakt med Chelsea slutade, och det var klart för alla att det inte fanns någon anledning att fördröja det oundvikliga. Slutligen testade han sin styrka i en annan liga – det spanska exemplet. Här gick ärendet till berget: i “Rayo Vallecano” Kakuta gjorde allt inte att sitta på bänken, och lämnade planen 35 gånger, poäng fem mål. Detta är tydligen inte de mirakel som förväntades av honom, även om säsongen visade sig vara den bästa i sin professionella karriär.

Tala i “Rayo” var inte tillräckligt för “Chelsea”, men andra spanska lag var intresserade. Efter att britterna släppte honom fick 23-årige Kakuta ett erbjudande från Sevilla, med vilket han undertecknade ett fyraårigt kontrakt. Sedan övergången till Chelsea har den omvända fotbollsspelaren spelat för sju klubbar och enligt Hilion “haft problem”.