Enligt många experter som följer

Enligt många experter som följer de unga fotbolls talangerna kommer Jota exakt att vara huvudrollen för det kommande ungdomsmästerskapet bland lag U-20 som hålls i Polen i maj-juni. Benfica talanger jämförs redan med Cristiano Ronaldo och det är uppenbart att Jota i år måste ta de första allvarliga åtgärderna för att börja prata om honom inte bara i sitt eget land, men åtminstone på hela Europa.

I en tidig ålder kunde Alexander Arnold vinna i sitt hem för “Liverpool” problematisk ställning för lagets ryggback. Vid hans 20 år blev Alexander Arnold inte bara Reds huvudspelare, utan spelade också i Champions League-finalen, liksom vid 2018 VM i Englands landslag.

Kritiskhet, ett bra spel att attackera, liksom förmågan att läsa spelet – en av de främsta trumparna hos den unga försvararen. Trent har dock inte fullt ut insett sin potential, och därför kan nästa år ge ett svar – kan försvararen nå en ännu mer allvarlig spelnivå. För detta måste han först och främst få en stabil talan, med vilken hittills inga uppenbara problem har uppstått.

7 unga fotbollsstjärnor som kommer att “tända” 2019

Toppmästaren i Rysslands mästerskap är inte så känd inom europeisk fotboll, men bland scouterna är Chalovs namn inte nytt. En ryssare vid 20 års ålder kan redan visa de bästa kvaliteterna hos en modern angripare – förmågan att realisera scoring chanser, öppna upp under bollen i motståndarens straffområde och flytta också till flankerna när det blir nödvändigt att sträcka motståndarens försvar.

Chalov den här säsongen har redan lyckats skilja sig från de första målen i Champions League, varav den ryska spenderade vid porten till Real Madrid i Madrid. Det är ingen tvekan om att om Fedor kan upprätthålla samma spelnivå åtminstone till sommaren, kommer han inte ha några speciella problem för att driva en karriär på en högre nivå än det ryska mästerskapet.