En annan ung man som drömmer om statusen som huvudman i sin klubb

Även före tyskresan undertecknade Nelson ett nytt kontrakt med 30 000 pund per vecka. Inte illa för en ung man, som många inte har hört talas om. Han är bara 19, men han har en svår väg framåt, för bland sina konkurrenter är den dyra Nicolas Pepe.

Phil Foden – Manchester City (30 tusen pund per vecka)

En annan ung man som drömmer om statusen som huvudman i sin klubb. Foden är Manchester Citys hopp, och huvudtränaren Pep Guardiola är bland hans främsta fans. Lyssna bara på vad han själv sa om sin församling: ”Jag har sagt detta många gånger i pressen, men det kanske inte är för honom. Phil är den mest, mest begåvade spelaren i hela min tränarkarriär. ”
Foden är en annan representant för den otroligt begåvade engelska ungdomen, så hans lön i sitt hemland överraskar ingen.

Moise Ken – Everton (53 tusen pund per vecka)

“Butterscotchs” tillbringades inte dåligt, vilket lockade en begåvad italienare till honom. Juventus ville inte ge en chans till den unga anfallaren, men Liverpool är säkra på att han är framtiden för italiensk fotboll. Totalt kunde hans överföring kosta Everton 37 miljoner pund.
Ken är nu en av de högst betalda tonåringarna i fotbollsvärlden. Förtjänar han den typen av pengar? Denna säsong kommer att göra det klart, för till skillnad från de flesta av de andra på vår lista anser huvudtränaren Marc Silva honom som en viktig spelare i stiftelsen just nu.

Juan Felish – Atletico (58 tusen pund per vecka)
En av de mest eftertraktade spelarna i Europa, den unga Juan Felisch var på Atlético, där han, som fans hoppas, kommer att hjälpa till att glömma Antoine Griezmann. Kommer det att fungera för en ung spelare som kostar sin klubb 115 miljoner pund? Vi får se.
Han är bara 19 år gammal, men i Portugal lyckades han redan göra 15 mål och sju assist. I Spanien kommer han att tjäna 58 tusen pund i veckan.