Det är han. Ny kanon. Leder Škoda till Siegel, Koller eller Lafat?

Det är nästan två år sedan Slavia tränaren Miroslav Koubek hyllade proppen hittat en ny läsning spel med oklanderlig stil och kompromisslös: “Milan Škoda är grunden för vårt försvar. Det är verkligen starkt med honom. ”

Tja, saker är anmärkningsvärda i fotboll. Medan Koubka från Slavia sparken urskillningslöst, varför kunde ge ära Pilsen till mästerskapstiteln, är skadan igen anfallare. Även en sådan angripare, som tackar hela Tjeckien. Torsdag kväll tillhörde honom.

Kanske du inför ögonen på flimrar som den andra scoring rubrik beslutade examen med Kazakstan och fem minuter före slutet efter knä diabilder till skrikande fans.

På fredag har redan tagit Lettlands riktning.På flygplatsen skulle söka stjärnan, undvek hon uppmärksamhet och strövade längs spelare i landslaget spelat så få som han.

Men han är kanon. Sådana spelare neexcelují i ​​kombination, men när det är dåligt, kan böjas till gaten, rulla upp motståndaren och prorvou bollen i nätet. Som på torsdagen när den europeiska kvalifikationen gick till fiasko. Inte för att vara halvvägs, kanske skulle vi skriva hur Tjeckien var skamlöst i Kazakstan. Istället är det dags historien om skadan.

“Det skulle vara synd att ignorera eventuella skador”, säger han före detta Milan Luhový skytten och han pausar hade just yttrat. Medan ordet “skam” ofta uppträder i prestandaklassen är namnet Škoda nytt.Tack vare tjeckerna närmare Euro 2016.

Från beräkningarna efter att ha vunnit 2: 1 betyder att bara fyra poäng från de tre senaste matcherna. Eller ännu bättre: på söndagen för att vinna i Lettland och vänta och se om de holländska förlora i Turkiet.

En ny hjälte elev CAFC Prag, sade han grundläggande enhet enligt en offensiv ledare förblir ungefär David Lafata, men Skoda har fört ett intressant alternativ. Han blev en pistol för situationer där det är nödvändigt att ändra spelstil och ge uppmärksamhet.

“Dessa attacker är alltid behövs eftersom statičtí inte aggression och instinkt. Jag kommer ihåg att Barcelona en gång hade Julia Salinas. När han misslyckades, och saknade mål hade varit det första valet av coach. Det var sannolikt att drabbas “, minns Luhový.

Han hade en liknande stil.Pervasiv, matad, aggressiv. Han behövde inte komma in i en kombination, men straffområdet var oerhört hjälpsamma. Som ikonerna Olyckor, Koller, Siegl eller Skuhravý.

Med dem var 29 år synd, naturligtvis, inte kan jämföras, och kanske kommer att växla, och så oerhört passar att representation visste vad hans styrka. De känner det till Slavia för länge sedan. För fans som är i fredag ​​hemkomst kinesiska investerare drabbades av en svart period, Skoda var den enda ljus undantag.

Slavia honom på sommaren för att sälja för 19 miljoner kronor till Turkiet, men det övergavs. Skoda nezahořkl i fem omgångar, poäng sex mål och leder Gunners. Förra säsongen lyckades 19 mål.

Så gott som alla på korset, som flyger framför mål, kan du intuitivt starta.Även den sista av de tekniska reserver, men plötsligt vågar Hem saker som ett och ett halvt år inte ens på PlayStation. Men minns Home hur våren underbart utbildad spartan i en stor derby.

“Han har en form och jag tror att det visar representationen”, säger tränare Pavel Vrba Home. Därför tvekade inte efter torsdagens hälften av skräck visade på Home neprověřeného slavista.

Škodův tjeckiska stil förändrat spelet, resultatet och humör. Home Kazašští försvarare har varit tvungna att se anfallaren med nummer 11, så släppa loss ving Hem utrymmen och därifrån flög farliga centra. Av dessa Skoda slog två gånger.Samma kunnig legendariska herrar olycka, Siegl, Skuhravý och Koller.

landslaget plötsligt knackar på rullande dörren till Frankrike, och om Skoda bibehåller formen, kan nästa år att tillbringa en oväntad topp karriär.

< p> Lehký bli av blyghet förmodligen journalister kommer inte att tala blommig, men det gör inte ont. Just upplevt fotboll bristningsgränsen.