Det är därför ofta de mest levande minnen

Det är därför ofta de mest levande minnen av de stora turneringarna förblir små grupper som Costa Rica 2014, och romantik ofta förlorar i semifinalerna och finalen som Nederländerna 2010. Även Belgien, att uppträda vid VM i Ryssland motattacker laget, var det mer romantiskt och mindre samlad än Frankrike, redo att sitta i din egen ficka för den uppskattade stjärnans skull på en T-shirt.

Frankrikes seger och sista världscupen blev i allmänhet den bästa påminnelsen om att fotboll är annorlunda. Försök att minska det till positionella attacker, bollkontroll och osjälvisk dödsmusketeering – det här är förräderi av spelet. Kroatien med sitt okristligt mittfält travade över en timme mot Danmark och sedan uthärdat och övervann sig i övertid till Ryssland och England. Diego Godin, Varan och Umtiti, Vida, Harry Maguire visade att läsa spel mittback, kan hans val och under njuta inte mindre än finter och stansar strejkande.

Frankrike påminde om att inte bara positional attack är viktigt i fotboll. Och förtjänt vann WCF: FIFA

Det franska laget kunde komma ihåg av en annan. Hon kunde göra ett desperat försök att passa all sin värdighet på fältet och inse hennes fulla potential. Mbappé vara dubbade i ouppnåeligt buss av tio personer, skulle Pogba förlorar bollen varannan touch, ingen skulle ha ens tänkt på Umtiti och Varan – åtminstone tills den första räknaren och den första missade målet. Franska laget kan bli nästa bubbla Star eller annat lag romantikerna, som förhindrade ideal det vackra spelet för att komma till final.