Coach Paulo Sousa

Trots rädslan, inte bara i den första Al-Nenni säsong med laget vann det nationella mästerskapet, men också nått semifinalen i Europa League, förlorar till “Chelsea” (en annan korsning med engelsk fotboll). Och redan i nästa säsong och spelade alls i 48 av 58 matcher av “Basel” i säsongen, igen att vinna titeln på mästare och långt, den här gången till kvartfinalerna som passerade i European League.

Coach Paulo Sousa, som själv var en av de bästa tsentrhavov 90, sade han uppskattar särskilt svalka av Mohamed, som tänker om spelet och bara ges till henne helt. Mannen som slog Juventus och Borussia i Champions League visste vad han pratade om: för El Nenni finns i princip ett utdrag och ett minimalt antal fel. Sådana människor är särskilt värdefulla i de bästa klubbarna, där attackerande spelare tenderar att flirta i attacken och alltid behöver ett “kallt huvud” som kan säkra dem bakifrån. Vid El Nenni är riktigheten i sändningarna denna säsong 93,5% i matcher mellan Premier League och Europa League.

I det här fallet, återvänder till den schweiziska skede av sin karriär har han visat att han kan bortse från rörelse i utsidan när laget föll ut för att spela i Champions League examen med “Maccabi”. Som vi vet, hemland Mohamed komplexa relation med Israel, men om Salah först vägra att åka dit, och sedan låta sig övertalas, och även gjorde El Nenni utmärkte sig som ett proffs från början till slut, vilket gör det klart att han är bara intresserad spel.

Vidare, när under samma säsong 2013/14 var Salah köpt på Chelsea och många tvivlade om El Nenny inte skulle gå ut utan honom, satte han tvärtom bara till. Som fotbollsspelaren själv medgav, utan en vän och landsman, var han tvungen att lägga till studiet av språk och började kommunicera mer med andra spelare. Resultaten var omedelbar: i 2014/15 säsongen, “Basel” har lämnat bakom slutspel i Champions League själv, “Liverpool” och El-Nenni var bland ledarna för körsträcka bland alla spelare i turneringen fram till 1/8 Final, där hans team flög från “Porto”.