Början: son till far

Mohamed den andra. Brott CSKA, som kommer att spela mot det ryska laget
El Nenni kommer att vara en av ledarna i Arsenal.

Egyptian Mohamed, som tidigare spelade för “Basel” nu vinner Premier League, blir ledare för en av de mest kända lagen i landet, som kommer att spela i semifinal i Europacupen. Om du trodde att vi i den föregående meningen talar om Mohamed Salah, gjorde de ett misstag – han hade redan blivit ledare för Liverpool under lång tid. Hjälten av detta material kommer att vara hans namne mittfältare “Arsenal” Al-Nenni, den mest oumbärliga aktör i denna evrosezone, människor, varav två som hjälper utsatta CSKA chans att utföra ett mirakel, och bryta sig in i semifinalen i Europa League. Dessutom Egyptens landslag i sommar, vilket är en stor aktör “skytt”, kommer att spela mot det ryska laget i VM, och därför El-Nenni det är klokt att ta en närmare titt.

Under 2011 svarade Egyptens president “Zamalek” Mamdouh Abbas på frågan, inte om den vill köpa klubben en begåvad anfallare Mohamed Salah från den blygsamma “El Mokaluna”. “Jag vill inte köpa den, eftersom den är oisciplinerad och har ett stort ego. Jag gillar Mohamed El Nenni mycket mer. Han har en lysande framtid, säger Abbas. Och om nekandet att köpa Salah Abbas förmodligen beklagat, så är hans förutsägelse om El Nenni väldigt nära att bli realiserad.

Professionell etik, som Salakhu ibland saknade, gick hans namnskamrat från sin far, som arbetade som tränare vid en akademi ännu mindre blygsam än El Mokaluna, El Mahallah-klubben. Bli inte kär i fotboll från den framtida fotbollsspelaren av “Arsenal” hade ingen chans, fadern satte bollen i sängen till Mohamed när han fortfarande inte kunde gå. Spelaren själv, som lämpar sig för en välvuxen arabisk ungdom, uppmärksammar sin fader enormt och försöker ge sig inte längre på 100, men på alla 200% när han väljs ut för El Nennias matcher. Ibland blir det coolt, som med supermålet “Fiorentina” för “Basel” i European League.