5 spelare värda en titt på början av La Liga

“Spurs” är mycket stränga när det gäller löner och betalar inte för mycket. Deras jakt på unga Ryan Sessenion varade länge, och som ett resultat tilldelades engelsmännen mer än en imponerande lön.
Sessenion spelade redan i Premier League för Fulham, men det var svårt att öppna sig där – klubben drunknade och tänkte bara på överlevnad. Tottenham borde passa honom perfekt, särskilt eftersom de tror på Ryan här.

 Rodrigo – Real Madrid (76 tusen pund per vecka)
På tredje plats ligger den 18-åriga brasilianska genien Rodrigo, som lovar att bli den nya Neymar. I huvudstaden i Spanien kommer han att få imponerande 76 tusen pund, och hans kontrakt är utformat för sex år.
Kan spetsen ge striden mot den oföränderliga Karim Benzema? Även om inte, har han fortfarande allt framöver.

Vinicius Junior – Real Madrid (190 tusen pund per vecka)
Vinicius Junior är ett välkänt ansikte för fotbollsfans, för förra säsongen var han nästan den enda positiva för Real Madrid-fans, som tror på Rodrigo men är ännu mer säker på sin landsmästare, som är den högst betalda unga spelaren i världen. Tja, en av.
Någon kommer att vara nervös för detta ansvar, men inte Vinicius Junior. Som hans andra “kamrat” från Tyskland.

Jadon Sancho – Borussia Dortmund (190 tusen pund per vecka)
Efter att ha haft en av världens mest begåvade spelare, gjorde Borussia allt för att hålla den i klubben. Hans tidigare kontrakt, som slutade 2022, tillät honom att få 75 tusen pund i veckan, men nu, med tanke på de fantastiska prestationerna under den senaste säsongen, tjänar han 190 tusen
Mycket? Naturligtvis. Men i Dortmund är de redo att göra allt så att spelaren som gjorde 12 mål och gjorde 14 assists inte går någonstans.

Tre omgångar har redan spelats i det spanska mästerskapet, och därför är det dags att lyfta fram dem vars potentiella framsteg är särskilt spännande.