Knapková sjönk nervöst och jublade på silver: Det är ett löfte för Rio

“Jag är så glad. Främst eftersom det är året innan OS och kvalificerade konkurrensen är mycket hög. Det är att jag kvalificerade för finalen och för mig var en stor framgång, och kanske mig lite föll nervositet “siktat ur mig-årig oarswoman att innan mästerskapet i Amsterdam red en B final.

därför lite rädd i år. “Jag var lite skeptisk. Förra året praktiserade jag vad jag kunde. Jag hade en skada, men jag klarade det. Så jag inte vet vad som väntar. Jag hoppades att varar hälsa, och jag tränade så jag var inte extremt trött och inte utövar någon skada.Då trodde jag att det skulle kunna fungera, “hon beskrev sina känslor efter vinterträningen.

I den franska Aiguebelette seger jublade Australiens favorit Kim Crow, som Knapková släpat med nästan tre sekunder. Men hon var glad över att vara nöjd. “Innan tävlingen tänkte jag inte ens att det var perifert och jag tror att det inte var så långt i finalen. Det är ett nöje och jag är förvånad. Jag var över, men jag är inte glad. Jag hoppas att nästa år är det mycket lovande “, sa tränaren Thomas Ward Kácov.

Under året fältet var tvungen att återvända skifařek förra årets världsmästare Emma Twiggová från Nya Zeeland som har missat den här säsongen.Bra resultat uppmuntrar dock Knapka. “Det kommer till OS, och jag ser hur formuläret ökar, förbättras. Det är verkligen uppmuntrande “, säger Knapková att fyra år sedan på sjön Bled blev världsmästare.

Psykiskt hjälpte hennes framgång i Frankrike henne till den välbekanta miljö som hon gillar. Redan före VM utbildade hon sig på Aiguebelette. “Det gör mycket för mig när jag gillar atmosfären och jag mår bra om miljön. Jag vet att denna plats och jag inte har något att identifiera och rozkoukávat när vi kom hit “säger Knapková.

Liknande kan det vara i Rio, där det fanns i november 2013.” Jag har ännu hon hade inte möjlighet att träna. Det fanns inget spår, “påminde hon.Varje år kommer allt att vara annorlunda och den tjeckiska royale kommer inte att lämna kärlek i den brasilianska bakgrunden.