Border handboll spelare bröt en nykomling från Kopřivnice till hälften

Gränserna började hemma, men det skadade dem paradoxalt. “Efter den berömda uppgiften och ledningen 7: 1 var vi väldigt säkra på att Kopřivnice utnyttjade det. Vi lyckades inte i attacken och vi satte oss i spetsen. Allt var halvt, till femtio procent, och resultatet var 11:11 på halva tiden. Kopřivnice andetag och knuffade henne mer, vi jagade “erkände Hrabal

I en halv hraničtí spelare hört några kraftfulla ord och inledande desetiminutovku dominerade den andra halvan av den 6: 1.. Mer än tre mål har redan lämnat sina motståndare fram till slutet av spelet.

“Vi började spela ett kombinationsspel och även fångat Pep Kucerka.Och när Kopřivnice drog tre mål, kunde vi dra nytta av sina misstag motattacker “berömde tränare.

nykomling Kopřivnice men trots nederlaget lämnade ett gediget intryck i Hranice. “De kommer inte att ligga i samma roll som Prerov förra året. Innan spelet sa jag att vi var tvungna att uppmärksamma dem. De är unga killar som kommer att spela väldigt snabbt, aggressivt och så var det. Sådana mančaft kommer samla poäng och jag tror att inte kommer att vara i svansen slutet “, säger Hrabal.

Det bästa Cement stod ut med nio grindar Thomas Mičkal. “Så här vill vi lämna vingarna i alla matcher. Att ha spelet spridda över hela bredden av planen och vi lyckades kontringar.Det borde tjäna just Mičkal från andra sidan väntar vi samma från Magrly och Cadre “sade Hranice coach

Litovel betalade för bänk

Jicin tack vare elva trefám Andrew Sulce Litovel besegras av sex wickets 25:19. Tatran kan besegra och beklaga eftersom hela första halvlek bly.

“Den grundläggande konfigurationen spelade mycket väl kombineras, förbereder chans för Matthew aldermen lyckades Zbránkovi i slutet, väl ställt Michal Baranek, så vi först halv var mycket nöjda.Vi vet också att sex personer matchspel det kan inte och nu kan vi basera montering altern, så inte alla på bänken lyckades, och det var ett avgörande ögonblick “, sade förbundets hemsida tränare för Tatran Lubomir Krejcir.

Efter pausen hem raserades vid 11:11 och sedan slutligen vände poäng i deras fördel. “Vi är helt besviken, å andra sidan ville vi spela minst på slutet, så spänningen är, men hemma extraleague enligt min mening ett bra spel”, säger Krejcir.