Kontraktet Vermahlen med “Barcelona”

Thomas VERMALEN – 19 miljoner euro

Belgien flyttade till “Camp Nou” från “Arsenal” i augusti 2014. I Gunners läger var han en ovillkorlig spelare i huvudlaget, men han hade problem på grund av skador. I Katalonien kunde Vermaelen inte fly från dessa problem. Det var skadorna som hindrade Thomas från att visa sig som en del av Barcelona, ​​där han nu syns på fältet ganska sporadiskt.

10 av de dyraste försvararna i historien om “Barcelona”

Kontraktet Vermahlen med “Barcelona” beräknas fram till sommaren 2019 och är osannolikt att förnyas. Det är uppenbarligen att det bara är Murillo-övergången som sätter stopp för Vermalenes karriär i en blå och granat-t-shirt. I november blev belgiska 33 år gammal, vilket innebär att han under den kommande sommaren kommer få den sista chansen att göra ett uttalande om sig själv i fotboll, troligen underteckna sitt senaste professionella kontrakt som spelare.

7. Jeremy MOTHER – 20 miljoner euro

En annan fransk beck för vilken Barcelona inte spenderade flera tiotals miljoner euro. I lägret av katalaner Mathieu, som nu Murillo, flyttas från “Valencia”. Under 2014 kostade affären Barça 20 miljoner euro. Centralbacken kom dock inte till domstolen i det katalanska laget alls. Han misstog mycket och såg inte alls lika tillförlitlig ut som de flesta av sina kolleger i defensivlinjen.

10 av de dyraste försvararna i historien om “Barcelona”

Totalt för Barcelona spelade Mathieu 91 matcher på 3 år, som skiljer sig åt 4 mål och 3 assistenter. Trots det initialt undertecknade 4-åriga kontraktet med Barcelona, ​​sommaren 2017, kom kapparna överens om att släppa Mathieu till Sporting Lisbon som fri agent. I Portugal gick fallet med en erfaren franskman smidigt och i sin första säsong i mästerskapet i landet hade han 29 slagsmål, alla i startlinjen.