Hittills är Längle inte imponerande med sitt spel

I Italien spenderade Alves exakt ett år och vann titeln som landets mästare, varefter han flyttade till PSG, där han fortfarande utför. Däremot hade Dani Alves fortfarande stellar i Barcelona, ​​i vars historia han kom in i hans namn som inte bara den näst dyraste Beck, utan också en av de mest framgångsrika flankförsvararna från spelsynpunkt.

1. Clement LENGLE – 35,9 miljoner euro

Det skulle vara förvånande om chefen för rangordningen, där det finns så många representanter för Frankrike, inte var fransman. För överföringen av Clement Langlet, “Barcelona” sommaren i år lade ut en rekord 35,9 miljoner euro i sin historia, som för en försvarare, att gå till Sevillas konton. På lång sikt ses Längle av klubbbosser som ersättare för en åldrande Gerard Pique.

10 av de dyraste försvararna i historien om “Barcelona”

Hittills är Längle inte imponerande med sitt spel, speciellt om han börjar från det belopp han betalat för sin överföring. Den genomsnittliga poängen för fransmannens uppträdande i den nuvarande roten av mästerskapet i Spanien från specialisterna på portalen WhoScored är 6,63, vilket är värre än Peak, som har 7,16. Men det är säkert tidigt att döma Lengles karriär och nivå i Barcelona. Allvarliga förhoppningar läggs på den här spelaren och det beror bara på om de är avsedda att motivera sig själva.

För att bli den främsta “Joker” i “Manchester United” blev Ole-Gunnar Solskher förälskad förälskad i stället för “Old Trafford”. Nu måste han bevisa att han förtjänar att hämta klubben från knä som coach.

“Mördaren med barnets ansikte” fyller tomrummet som bildats efter uppsägningen av Jose Mourinho. “United” kommer inte vara hans första klubb – innan han hade utbildat resterna av de röda djävlarna, Cardiff City och hans inhemska Molde, som han snart skulle återvända till.
Ole är inte längre den enda examen från Ferguson-skolan. Idag kommer vi att prata om andra kända anhängare av den stora Scotsman.